تزریق فیلر به صورت

تزریق فیلر و ژل یکی از مدرن‌ترین روش‌هایی است که در حال حاضر استفاده می‌شود. تزریق فیلر به از بین بردن چین و چروک‌ها و جوانسازی پوست کمک می‌کند. همچنین تزریق فیلر در اصلاح نقایص صورت نیز کاربرد دارد. از فیلر در حجم دهی به لب‌ها، گونه‌ها، زاویه فک و چانه استفاده می‌شود. در این مطلب می­خواهیم به نحوه انجام فیلر بپردازیم. همچنین مزایا و معایب تزریق فیلر را نیز بررسی می‌کنیم.

تزریق فیلر چیست؟

با افزایش سن میزان چربی زیر جلدی یا زیرپوستی کمتر می‌شود. نتیجه کاهش چربی زیرجلدی مشخص‌تر شدن عضلات و استخوان‌های صورت است. همچنین کاهش تولید کلاژن باعث افزایش چین و چروک می‌شود. از طرف دیگر فرم صورت نیز دچار تغییر می‌شود. همواره روش‌های غیرتهاجمی‌تر در اولویت هستند. از آنجایی که عمل‌های جراحی عوارض دارند و هزینه بالایی هم دارند روش‌های دیگر همچون فیلر مورد توجه زیباجویان است.

 

کاربرد تزریق فیلرها چیست؟

به طور کلی می‌توان کاربرد فیلرها را به ۴ دسته بندی زیر تقسیم بندی کرد

یکی از کاربردهای فیلر از بین بردن چین و چروک‌ها و جوان سازی چهره است. از فیلر برای از بین بردن خطوط عمیقی همچون خط اخم، خط خنده و پیشانی استفاده می‌شود که این خطوط با فیلر به خوبی پر می‌شوند.

کاربرد دیگر تزریق فیلر برای جای جوش و از بین بردن اسکارهای آتروفیک و فرورفته صورت است. تزریق فیلر در این عارضه مکمل روش‌هایی همچون سابسیژن است.

یکی از مهم‌ترین کاربردهای تزریق فیلر در رفع عیوب و عدم قرینه بودن اجزای صورت است. در برخی افراد گونه‌ها، لب‌ها یا فک به دلایل مختلف قرینه نیستند. به همین دلیل از فیلر جهت قرینه سازی صورت استفاده می‌شود که تاثیر بی نظیری بر زیبایی صورت دارد زیرا قرینگی یکی از مهم‌ترین اصول زیبایی است.

مهم‌ترین کاربرد فیلر حجم دهی و فرم دهی به اجزای صورت است. به دلایل ژنتیکی یا در اثر افزایش سن ممکن است بخشی از صورت حجم کافی را نداشته باشد. این موضوع ممکن است در اثر سبک زندگی یا کاهش وزن‌های غیر اصولی نیز اتفاق بیفتد. در این صورت از تزریق فیلر برای حجم دهی به لب‌ها، گونه‌ها، زاویه فک و … استفاده می‌شود.

آیا فیلر دائمی ست؟

فیلرهای لب، که برای افزایش حجم و بهبود شکل لب‌ها استفاده می‌شوند، معمولاً دائمی نیستند. این مواد پرکننده معمولاً از اسید هیالورونیک ساخته شده‌اند، یک ماده طبیعی که در بدن وجود دارد و به مرور زمان توسط بدن جذب می‌شود. مدت زمان ماندگاری اثر فیلرها بستگی به نوع فیلر استفاده شده، متابولیسم بدن فرد، و ناحیه تحت درمان دارد، اما به طور کلی، اثرات آن‌ها می‌تواند از چند ماه تا حدود یک سال یا بیشتر دوام داشته باشد. برای حفظ نتایج، معمولاً نیاز به تجدید فیلرها در فواصل زمانی معین است. برخی فیلرهای دیگر با مواد متفاوت نیز وجود دارند که ممکن است ادعا کنند اثرات بلندمدت‌تری دارند، اما اغلب این فیلرهای بسیار دائمی می‌توانند خطرات و عوارض جانبی بیشتری را به همراه داشته باشند.

بعد
قبل